Woon comfortabeler dan ooit

Bestuur eenvoudig uw apparaten en installaties en ontdek de besparing

Bij u thuis

Bespaar energie

Eenvoudig

Domotica: comfort, veiligheid en energiebesparing

Een smart home biedt gemak, comfort, veiligheid en energiebesparing. Door middel van domotica worden apparaten met elkaar verbonden en kunt u deze apparaten eenvoudig aansturen vanaf uw mobiele telefoon of een paneel in de muur. Het is ook mogelijk om zonder enige handelingen, uw apparaten te laten werken voor u. Zo springt de verwarming aan wanneer u op weg bent naar huis, gaat verlichting automatisch aan wanneer u de woning betreedt en wordt passende muziek afgespeeld in de woonkamer.

Populaire domotica toepassingen bij u thuis:

An unrecognizable man holding a smartphone with smart home control system.

Bespaar energie met domotica

Domotica biedt meer dan gemak, comfort en een veilige omgeving. Het helpt je ook met het besparen van energie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De verwarming en de verlichting staan bijvoorbeeld nooit meer onnodig aan. En bent u onderweg en wilt u controleren of de apparatuur in uw werkkamer wel uit staan, met een simpele handeling beheert u ook op afstand al uw apparaten in huis. Energieverspilling is dus verleden tijd.

Wilt u een stap maken naar een energieneutraal huishouden? Domotica helpt je ook hierbij. Dreig je teveel energie te gaan verbruiken? Je wordt automatisch gewaarschuwd.

Domotica: eenvoudiger dan je denkt

Het creëren van een smart home hoeft niet ingewikkeld of kostbaar te zijn. De kans is groot dat u al domotica in huis heeft. Een slimme thermostaat of een muzieksysteem bijvoorbeeld zijn voorbeelden van domotica. De meeste nieuwe apparaten zijn geschikt voor domotica. Heeft u nog goed werkende apparaten die niet aan vervanging toe zijn? Op een eenvoudige, voordelige manier kunnen deze apparaten klaar worden gemaakt voor domotica. Door retrofit worden apparaten die nog niet ‘slim’ zijn, klaargemaakt voor domotica door bijvoorbeeld het bevestigen van een draadloze sensor of een slim stopcontact.

Scroll naar boven
Scroll naar top