High Tech gebouwbeheer met Bakker Building Controls

Installatie, beheer en controle van regeltechniek

Ieder gebouw zit vol technische installaties. De temperatuur wordt geregeld, luchtcirculatie geoptimaliseerd, alle benodigde apparaten werken en is er een gedegen alarminstallatie. Bij Bakker building control installeren, beheren en controleren we de regeltechniek voor kantoren, fabrieken en instellingen. Daarnaast monitoren en beheren wij installaties op afstand.

Regeltechniek voor een prettige werkomgeving

Regeltechniek meet de werking van de installaties in een pand en vergelijkt dit met de gewenste waarde. Is de temperatuur prettig? Is de lucht fris en zuiver? Zo niet, dan wordt dit direct bijgesteld en geoptimaliseerd.

Laat uw systemen beheren voor optimaal comfort

Tegenwoordig zijn veel zaken geautomatiseerd. Veelal werkt het binnenklimaat, de verlichting en bijvoorbeeld de beveiliging op een eigen systeem. Om energie te besparen en meer grip te krijgen op processen, kunnen wij deze systemen integreren en beheren. Technieken worden aan elkaar gekoppeld en er wordt één centraal systeem gecreëerd dat past bij uw wensen. Een stabiel en goed werkend systeem, leidt sneller tot de gewenste resultaten.

Bakker Building Control kan het beheer van uw gebouw overnemen. Dit kent vele voordelen:
Scroll naar boven